OMSZ Pesterzsébeti mentőállomás
"A beteg java a legfőbb törvény" (Hippocrates)


Az Országos Mentőszolgálat Pesterzsébeti mentőállomásának információs honlapja 2006. november 4.-én kezdte meg működését.
A mai napig, tehát 2012. február 2.-ig 1246 fő regisztrált, a szolgáltató statisztikája szerint 223982 látogatás volt a honlapon.
A HUNGARIAN TOP 1000 statisztikája szerint az Egészségügy kategóriában jelenleg a 33. helyen állunk, de voltunk korábban a 4. helyen is.

A honlapunk segítségével az alábbi cégektől kaptunk adományokat:

BM HEROS
WABERER'S INTERNATIONAL Zrt.
HOMASITA
SCORPIO Kft.
FIREQUIP International Kft.
FUMU AUTOELEKTRO
REGNUM NYELVSTÚDIÓ

A honlapunk több száz olyan saját szerkesztésű, később pedig a Fővárosi Tűzoltóság honlapja által közölt hírt publikált, melyek a mentőállomásunk munkájával, esetfeladatok ellátásával volt kapcsolatos. Ezekben a hírekben mindig nagy figyelmet fordítottunk a személyiségi jogok betartására, de a jelenleg érvényben lévő Főigazgatói utasításban foglaltaktól félve úgy döntöttünk, hogy továbbiakban nem közlünk híreket.
Mivel a honlap információs oldalként üzemelt, hírek nélkül értelmét vesztette a további működés, illetve a továbbiakban nem kívánjuk reklámozni és népszerűsíteni az Országos Mentőszolgálatot, ezért az oldal a mai nappal megszűnik.

Köszönettel tartozunk a sok segítségért Kubát Dénesnek, Bartók Norbertnek, Nagy Zsoltnak, Hegedűs Lászlónak, Mihádák Zoltánnak és Őri Kiss Zsoltnak.

Üdvözlettel:

Benkő Zsolt és S. Szabó Péter (szerkesztők)
Országos Mentőszolgálat Pesterzsébeti Mentőállomás

Honlapkészítés